ELF ŠUMSKI KAMP ZA LIMACHE KOJI VOLE IZAZOVE

Uskoro će zazvoniti zadnje školsko zvono, a vi još uvijek razmišljate gdje ostaviti dijete dok ste na poslu? Ako tražite nešto malo drugačije, a vaš limač voli nove izazove, eksperimentiranje i prirodu, Elf šumski kamp je idealno mjesto za provesti početak ljetnih praznika.

Filozofija šumskog kampa je povratak prirodi i povezivanje s njom, a cilj je na zabavan način kroz igru educirati djecu o prirodi i okolišu te potaknuti njihovu bezgraničnu maštu, kreativnost i istraživački duh. Šumski ljetni kamp je ekološko-znanstveno-umjetničkog karaktera, a sastoji se od niza interaktivnih edukativnih radionica i aktivnosti u prirodi koje proširuju opću percepciju te razvijaju motoričke, socijalne i kognitivne sposobnosti polaznika. Elf šumski kamp je kao stvoren za kvalitetnu uživanciju pod krošnjama najljepšeg parka u gradu nakon naporne školske godine.

Kamp je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a program se provodi kroz petodnevni boravak u parku Maksimir, u terminima od 18.-22.6., 25.-29.6. i 2.-6.7.2018, svaki dan od 8 do 16 sati. Cijena programa je 700,00 kuna, a u iznos su uračunati doručak, ručak i užina. Voditelj kampa je renomirani glumac, redatelj i autor mnogih obrazovno-zabavnih programa Miro Čabraja.

Elf šumski kamp se logični nastavak na Eko Limach Fest, dječji eko festival koji slavi ekologiju, kreativnost, inovativnost, radoznalost te zdrav i aktivan život. Ovogodišnje izdanje održat će se 9. rujna u parku Maksimir.

Uključivanjem djece u prirodu, njenim izazovima i poticajima pozitivno utječemo na dječji napredak u svim područjima razvoja. Jer bogatstvo koje je dostupno u prirodi mnogo je veće od onoga što imamo u zatvorenom prostoru. Igre na otvorenom su nesputane i kreativne, one uče djecu kako funkcionira svijet oko njih. Kroz igru u prirodi, djeca istražuju svim svojim osjetilima, maštaju, eksperimentiraju, komuniciraju, pregovaraju, jačaju samopouzdanje te se osjećaju slobodno i smireno. Jer djeca su prirodno sretna kad se kreću, igraju i stvaraju na otvorenom i zašto im to onda ne bi omogućili?

Kako se prijaviti na ELF šumski kamp?

Prijaviti se možete putem maila na paprika@paprika.hr ili pozivom na broj 091 444 5071.

Sve bitne napomene vezane za dijete napišite nam u mail-u.

U cijenu programa uključeno je:

  • organizirani cjelodnevni boravak djece od 8.00-16.00 sati
  • Tri obroka dnevno – doručak, ručak i užina
  • ELF paket – platnena torba, majica, blok
  • Materijali i oprema za provođenje programa
  • Iskusni voditelj i animatori

Napomena:

Svaki polaznik treba biti adekvatno odjeven za boravak u prirodi te ponijeti kapu ili šešir, repelent i rezervnu odjeću. U slučaju lošeg vremena, program će se odvijati u prostorijama restorana Maksimir.