Pismo roditeljima

Dragi eko limach roditelji,

Naš ste festival još od prvog izdanja prepoznali kao mjesto na kojem ćete, uz cjelodnevni boravak u prirodi i sudjelovanje u radionicama, družeći se sa svojom djecom i sami usvojiti neke nove ideje korisne za odgojni proces. Znamo da vas je ta praksa veselila, ali nažalost, ova nas je neobična 2020. godina natjerala na promjene pa vas obavještavamo da u ovogodišnjem izdanju festivala, zbog poštivanja svih epidemioloških uputa i želje da učinimo sve u cilju postizanja najveće moguće sigurnosti vaše djece, “iz igre moramo izbaciti”. 
Interaktivne radionice, kao i sav ostali sadržaj bit će otvoreni samo za djecu. Dok vaši eko limachi upoznaju svijet na radionicama, vi možda nakon dugo vremena, možete popiti kavicu u svom miru u našem ELF baru. 
Vjerujemo da su mnogi od vas zabrinuti zbog cjelokupne situacije i okupljanja većeg broja ljudi, no ima li idealnijeg pa i sigurnijeg mjesta za provesti vrijeme s djecom nego na otvorenom, u najljepšoj šumi u gradu u sklopu Javne ustanove Maksimir?! Uvjereni smo da nema i zato smo odlučili radionice prilagoditi na način da će svaka primati manji broj djece i trajati kraće kako bismo mogli tijekom dana svim zainteresiranima ponuditi ono zbog čega će doći na ELF – radost i učenje kroz igru i zabavu. 

Vidimo se 6. rujna u Maksimiru! #ELF2020