EKO LIMACH FEST NA SFERAKONU

ELF nastavlja sa svojom eko misijom u sklopu SFeraKona 2020 gdje će u subotu 10. listopada na Ribnjaku održati originalnu ELF upcycling radionicu powered by Bosch, a u nedjelju 11. listopada zanimljivu ELF STEM radionicu powered by Max Prime.

ELF kreativna eko radionica powered by Bosch

Interaktivna ELF upcycling radionica je kreativno-edukativnog karaktera u sklopu koje ćemo od raznih otpadnih materijala izrađivati originalne reciklirane robote te tako poticati dječju kreativnost, inovativnost i ekološku svijest. Uz hobi Bosch alat eko limachi će kroz igru i zabavu stvarati i sastavljati robote poput pravih malih eko majstora. 

Trajanje radionice: 2h; namijenjena djeci od 4 do 12 god

Voditeljice: Maša Novak je dizajnerica interijera i umjetničke keramike te voditeljica raznih kreativnih i upcycling radionica za djecu (Creative mess by Masha)
Ines Marić je magistra novinarstva te kreativka koja obožava osmišljavati i stvarati. Ona je autorica i voditeljica društveno odgovornog projekta Eko Limach Festa, dječjeg eko festivala koji slavi ekologiju, inovativnost i kreativnost. ELF je koncipiran je kao cjelodnevna platforma za inspiraciju i edukaciju novih naraštaja koji su nositelji održivog razvoja zajednice.

ELF powered by Bosch

ELF STEM radionica powered by Max Prime

Interaktivna ELF STEM radionica je znanstveno-edukativnog karaktera u sklopu koje ćemo na prirodan način kroz reciklirane materijale proizvoditi struju. Pod vodstvom intergalaktičkog edukatora eko limachi će kroz igru i zabavu naučiti kako na jednostavan način uz pomoć otpadnih materijala stvoriti energiju.

Trajanje radionice: 90 min; namijenjena djeci od 4 do 12 god

Voditelj: Marko Babić je ELF edukator iz druge galaksije koji je putovao 24 svjetlosne godine da bi stigao na SFeraKon i podijelio svoje intergalaktičko znanje s mladim umovima na Zemlji. Diplomirao je warp pogon, a specijalizirao se za antimateriju. Inače radi u intergalaktičkoj full service agenciji Max Prime koja želi promijeniti i unaprijediti galaksiju.

ELF powered by Max Prime

Vidimo se na SFeraKonu!

Neka sila i Eko Limach Fest budu s vama!