Društveno odgovorno poslovanje

Image
U današnje vrijeme poslovni uspjeh se ne mjeri samo ostvarenjem financijskih rezultata nego podrazumijeva i aktivno promicanje društvene odgovornosti, kao i doprinos održivom razvoju. Društveno odgovorno poslovanje je važan dio strategije za rast svake tvrtke te je jedan od najsigurnijih načina stvaranja pozitivnog imidža, odnosno boljeg pozicioniranja na tržištu.
“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.”
Mahatma Gandhi

Svrha interaktivne event management agencije PaPRika je organizacija društveno i ekološki angažiranih evenata i projekata, čija je glavna značajka pozitivan utjecaj na lokalnu zajednicu i njen okoliš.

Djelujući lokalno djelujemo na svoju neposrednu okolinu, a učinak je mjerljiv. Sinergija takvih lokalnih događaja se manifestira globalno kao niz pozitivnih lančanih reakcija.

Postoje mnoga područja koja možemo i moramo promicati, kao što je eko nabava, smanjenje i upravljanje otpadom, očuvanje vode, energetska učinkovitost, smanjenje emisije štetnih plinova, očuvanje biološke raznolikosti, društveni i gospodarski razvoj. Naš cilj je podizanje svijesti o tim obvezama, odnosno ekološka modernizacija okruženja u kojem živimo.

Naša glavna misija je poticanje i promocija održivog razvoja. Eko Limach Fest teži prenošenju ovih vrijednosti najmlađima i njihovim obiteljima kroz poticanje kreativnosti te zdravog i aktivnog načina života.

Pozivamo Vas da ovim putem pozitivno djelujete na svoju zajednicu, dok ćemo se mi pobrinuti da vaš brend bude predstavljen na zabavan i kreativan način, kroz interakciju sa širom publikom.