Postoje mnoga područja koja možemo i moramo promicati, kao što je zaštita prirode i okoliša, smanjenje i upravljanje otpadom, očuvanje vode, energetska učinkovitost, smanjenje emisije štetnih plinova, očuvanje biološke raznolikosti, eko nabava, društveni i gospodarski razvoj te stvaranje boljih mogućnosti za buduće generacije.

Naš cilj je podizanje svijesti o tim obvezama, odnosno ekološka modernizacija okruženja u kojem živimo - održivi razvoj zajednice.

Eko Limach Fest teži prenošenju ovih vrijednosti najmlađima i njihovim obiteljima kroz poticanje kreativnosti i kritičkog mišljenja te zdravog, aktivnog i održivog načina života.

Jer ELF nije samo inovativna platforma za edukaciju, nego i za međusobno umrežavanje sudionika, izlagača i partnera iz lokalne zajednice u svrhu ostvarivanja njihove kreativne, društveno ili ekološki odgovorne te poslovne suradnje. Kreirajući program prepoznali smo važnost uključivanja individualaca, udruga, brendova i lokalnih tvrtki u sadržaje za dobrobit zajednice i okoliša. Obzirom da brendovi i tvrtke posredno ili neposredno djeluju i posluju zahvaljujući ljudima iz zajednice, smatramo da snose odgovornost vraćanja dijela vrijednosti u tu istu zajednicu te da u središtu njihova fokusa treba biti prvenstveno čovjek i njegova dobrobit, samim time i dobrobit zajednice. Društveno odgovorno poslovanje je važan dio strategije za rast svake tvrtke te je jedan od najsigurnijih načina stvaranja pozitivnog imidža, odnosno boljeg pozicioniranja na tržištu. Kroz podržavanje produkcije, programa i kreativno-edukativnih radionica ELF-a brendovi i lokalne tvrtke imaju priliku pozitivno djelovati na naše društvo.

Pozivamo Vas da ovim putem poticajno djelujete na lokalnu zajednicu, dok ćemo se mi pobrinuti da vaš brend bude predstavljen na zabavan i kreativan način kroz interakciju sa širom publikom.

Slobodno nam se obratite za sve informacije o mogućnostima uključivanja u program Eko Limach Festa te promocije vašeg brenda putem interaktivnog event managementa.